Become a Dealer

Bij Magnum Vuurwerk geloven wij dat we de markt kunnen veranderen met een heel divers assortiment en prijzen waar iedereen zijn vingers bij aflikt. Met ongekend krachtige producten willen wij ons statement maken en Magnum Vuurwerk presenteren aan heel Nederland.

Inmiddels is Magnum Vuurwerk al een groot succes in Nederland. We voegen de daad bij het woord door producten op de markt te brengen die zichzelf verkopen. Met onze landelijke online marketing en diverse acties genereren we enorm veel traffic naar jouw website op www.magnumvuurwerk.nl. Wat wil je als vuurwerkwinkel nu nog meer. Als kers op de taart is onze grootste compound op Vuurwerkcrew.nl zelfs verkozen tot compound van het jaar! TROTS!

Join us!!

Om onze missie uit te breiden zijn we op zoek naar nieuwe dealers. Met enthousiasme, de wil om te winnen én de drive en motivatie om het verschil te maken in jouw regio komen we samen verder. Wees er snel bij en zorg dat jij dé dealer wordt in jouw regio. Bel ons voor het maken van een afspraak via tel. 0321 – 31 44 74 of mail naar info@magnumvuurwerk.nl